De meest DOELTREFFENDE visibiliteit!

Helemaal op maat van jouw brand

Sponsoring is via Brandsfit mogelijk in 3 eenvoudige stappen:

Kies de beste clubs

Dankzij de kennis van ons ervaren team kan je op een transparante en efficiënte manier online de beste clubs vinden om te sponsoren, helemaal binnen de doelgroep van jouw brand.

Target

Kies 1 of meerdere leeftijdsgroepen en plekken op het tenue. Per tenue bieden we 5 plaatsen aan: e borst, de rug, de rechtermouw, de linkermouw en de broekspijp.

Scoor!

Bezorg ons nog de laatste praktische gegevens en binnen de 2 minuten ben je sponsors van de beste clubs!

Brandsfit gaat voor kwaliteit
Benieuwd hoe we jouw merk op de shirts krijgen? Bekijk dan snel enkele van onze realisaties!

Op maat van jouw merk

We brengen jouw merk rechtstreeks onder de aandacht bij de door jouw gewenste doelgroep. Via het interactieplatform kan je bovendien direct in contact met de clubleden, ouders en het clubbestuur. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat jouw bedrijf de MVO-voordelen optimaal benut en optimaal kan uitdragen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een oplossing op maat

Ik wil meer informatie

Een mooi voorbeeld van een merk dat het ondersteunen van sport en jongeren in hun bedrijfsfilosofie heeft opgenomen, nadat ze begonnen zijn met Brandsfit. Samen hebben we er iets moois van gemaakt dat het bedrijf uitdraagt naar hun klanten en medewerkers!

Het marketing team van Brandsfit gaat per merk in detail samenwerken zodat de visibiliteit op de beste manier rendeert voor de deelnemende merken.